Wij zijn Sagro Company

26 april 2024

Mercedes Actros SLT in gebruik genomen

De nieuwe trekker gaat in combinatie met onze dieplader rijden en mag in totaal 250 ton wegen. Geschikt voor het vervoer van uitzonderlijk zware en grote ladingen.

Nu te bewonderen op de weg: de Mercedes Actros SLT met L cabine. Deze is door Mercedes Benz Trucks speciaal ontwikkeld en volledig in hun eigen fabriek gebouwd. Geschikt voor het vervoer van uitzonderlijk zware en grote ladingen. Deze nieuwe trekker gaat in combinatie met onze dieplader rijden en mag in totaal 250 ton wegen.

Met de aanwezige GigaSpace-cabine krijgen onze chauffeur precies het werk- en wooncomfort dat ze bij zwaar transport nodig hebben. Bovendien beschikt de wagen over een 16-liter motor met 630 pk. Daarnaast is de unieke Turbo Retarder koppeling aanwezig, waarmee het voertuig soepel wegrijdt dankzij de speciale vloeistofkoppeling. Dit zorgt ervoor dat de wagen zonder problemen weg kan rijden zonder last te hebben van verbrande koppelingsplaten, wat ideaal is voor ons vervoer met zeer zware ladingen.

De wagen is recentelijk in gebruik genomen en is volledig uitgerust in de bedrijfskleuren.

"Een truck die voldoet aan alle eisen."

Deel dit bericht: