Wij zijn Sagro Company

Over ons

een unieke groep sterke merken!

Sagro is een toonaangevende multidisciplinaire onderneming die haar sporen binnen de aannemerij verdient heeft. Een gevestigde naam, ontstaan door lef, out of the box denken en doordacht ondernemerschap.

Wij brengen onze kennis en innovatieve ideeën graag over. Hierbij durven wij risico’s te nemen en net dát stapje extra te zetten om tot een optimaal resultaat te komen.

intro-sagro
Sagro-Company-saneren
Sagro-Company-bodemonderzoek
intro-kole

"Onze ondernemingen hebben ieder een eigen specialisme en opereren zowel zelfstandig, als in combinatie met elkaar."

Familiebedrijf

Sagro is al diverse generaties een vooruitstrevend familiebedrijf. Ondanks onze groei is de kenmerkende kleinschaligheid van een familiebedrijf behouden. Dit resulteert in korte lijnen, een sterke band tussen medewerkers en hechte relaties met opdrachtgevers in een platte organisatie.

Bij Sagro draait alles om kwaliteit en mensen. Kwaliteit in producten, diensten en de wijze waarin wij opereren: veilig, doordacht en met een gezonde dosis lef. Met hart en ziel zetten onze medewerkers zich dagelijks in om de toekomst een stukje mooier te maken. Niet alleen visueel mooier, maar we dragen bij aan een stuk nalatenschap voor de volgende generatie. Een grote, maar tegelijk prachtige opgave waar we ons verantwoordelijk voor voelen.

Onderscheidend

Onze ondernemingen hebben ieder een eigen specialisme en opereren zowel zelfstandig als in combinatie met elkaar. Hierdoor zijn wij in staat volledige projecten uit te voeren. Vanaf de eerste verkennende bodemonderzoeken tot een bouwrijpe oplevering: Sagro heeft alles in huis. 

Duurzaam verantwoord

Onze branche heeft een grote impact op het milieu. Vooral op het gebied van grondstoffengebruik, energie en afval is veel duurzaamheidswinst te behalen. We blijven innoveren om een bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst. Een toekomst waarin afvalstoffen steeds vaker herbruikbare grondstoffen worden: de circulaire economie. 

 

Contact

Meer weten? Wij vernemen het graag!

Sagro Company

Marjolein Janse