Wij zijn Sagro Company

Onze merken

Sagro Company: een unieke groep sterke merken!

De Bokx

Wij zijn gespecialiseerd in projecten zoals kabels leggen, rioleringswerk (aanleg nieuw en renovatie), aanleg van beklede bassins, persleidingen, terrein- en sportveldaanleg, grondwerk en (machinale) bestrating, asfalteringswerken, natuurontwikkeling en (industriële) onderhoudswerken.

Green Blue Offshore Terminal

Green Blue Offshore Terminal is een toegewijde dienstverlener voor Offshore Windmolenparken en Maritieme & Offshore projecten. Onze voornaamste focus ligt niet alleen op het verstrekken van opslagfaciliteiten, maar vooral op het uitvoeren van serviceactiviteiten en het leveren van toegevoegde waarde.

Innovarec

Innovarec verzamelt en verwerkt afvalstromen op innovatieve wijze met doel het te kunnen hergebruiken. Zo verwerken wij onder meer bouw- en sloopafval, hout, schoon en vervuilde grond. Wij leveren na verwerking producten als houtsnippers, menggranulaat, keurcompost en betonwaren.

Kole Transport

Sinds 1928 een begrip op de Nederlandse wegen, zo kunnen wij Kole Transport, zeker noemen. Het bedrijf is één van de grootste in zijn soort in Zuid-Nederland en is onder meer gespecialiseerd in los gestort bulktransport zoals asfalt, zand, grond en aanverwante producten.

Sagro

‘Duurzaam werken aan ruimte voor de toekomst’, dat is wat we doen op verschillende manieren. We maken ruimte door oude objecten te slopen. Maar we creëren ook nieuwe ruimte door het bouw- en woonrijp maken van leefomgevingen.

Sagro Bouwmarkt

Wie bij ons binnenkomt treft een breed assortiment voor de doe-het-zelver aan. Denk aan gereedschap, verlichting, elektrische apparaten, hout, verf en sleutels. Ook verkopen wij verschillende tweedehands bouwmaterialen. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor andere (bouw)materialen zoals plaatzand, isolatiematerialen, PVC en verfwaren.

Sagro Decom

Sagro beschikt over alle vergunningen, ervaring, kennis en expertise om grote (offshore) constructies verantwoord en veilig te ontmantelen. Dit doen we op onze terminal in Vlissingen-Oost.

Sagro Zeeuws Vlaanderen

Met een diepgewortelde toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid streven wij ernaar om aan al uw projectbehoeften te voldoen. Ontdek hoe wij, met decennia aan ervaring, uw visie tot een succes kunnen maken. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst in Zeeuws-Vlaanderen.

SMA Milieu en Ruimte

Sagro Milieu Advies is een raadgevend bureau dat is gespecialiseerd in onderzoek, advies en ontwerp op het gebied van milieu en ruimte. Met ons team van ingenieurs, adviseurs en veldmedewerkers zetten wij ons in voor een duurzame inrichting van onze leefomgeving.

Zeeuwgrond

Zeeuwgrond richt zich op het bieden van zowel milieuhygiënische als bedrijfsefficiënte oplossingen voor de tijdelijke opslag, be- en verwerking van bouw- en afvalstoffen, waaronder baggerspecie en grond.