Wij zijn Sagro Company

19 september 2024

KWS en Kole Transport introduceren nieuwe vrachtwagens

KWS en Kole Transport hebben hun samenwerking verder versterkt met de introductie van twee nieuwe Volvo FMX 10×4 vrachtwagens.

KWS en Kole Transport hebben hun samenwerking verder versterkt met de introductie van twee nieuwe Volvo FMX 10×4 vrachtwagens. Deze vrachtwagens zijn speciaal ontwikkeld om efficiënter en flexibeler te opereren in de wegenbouw- en infrastructuursector.

Al jarenlang werken wij samen met KWS, een toonaangevende speler in de infrastructuursector, waarbij wij een belangrijke bijdrage leveren aan uiteenlopende wegenbouw- en infrastructurele projecten. Deze langdurige samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en een gezamenlijke toewijding aan het leveren van de hoogste kwaliteit.

Met de nieuwste toevoegingen aan ons wagenpark, kunnen we dankzij de drie meesturende assen en het verhoogde laadvermogen nog efficiënter en flexibeler opereren. Dankzij de compacte bouw van slechts 8 meter is het mogelijk om een asfaltset achter de motorwagen te plaatsen en toch binnen de wettelijke afmetingen te blijven. Met vijf assen en een totaalgewicht van 46 ton GVW voldoen we aan de strengste eisen van KWS en overtreffen we deze zelfs.

Onze sterke samenwerking met KWS stelt ons in staat om onze gecombineerde expertise en middelen optimaal in te zetten, waardoor we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Of het nu gaat om kleinschalige stadsprojecten of grootschalige infrastructurele werken, wij bieden altijd betrouwbare service en vakmanschap.

Foto v.l.n.r.: Peter Rockx (KWS), Renata Onderdijk (Kole Transport) en Mathijs Mombarg (KWS).

"Klaar voor het lastige werk op uitdagende locaties."

Deel dit bericht: