Wij zijn Sagro Company

20 september 2024

Kole Transport ontvangt eerste Volvo FH Electric

Deze week heeft Kole Transport, onderdeel van Sagro Company, een volledig elektrische Volvo FH vrachtwagen in gebruik genomen.

Deze week heeft Kole Transport, onderdeel van Sagro Company, een volledig elektrische Volvo FH vrachtwagen in gebruik genomen. Deze mijlpaal markeert een belangrijke stap in de verduurzaming van de transportactiviteiten van het bedrijf en sluit aan bij de ambitieuze duurzaamheidsdoelen.

Verduurzaming van de vloot
Met de aanschaf van twee Volvo FH Electric trucks investeert Kole Transport in een schonere toekomst voor de logistieke sector. De volledig elektrische trucks zijn een belangrijke toevoeging aan de vloot van het bedrijf. De Volvo FH Electric biedt met zijn geavanceerde batterijtechnologie en emissievrije rijprestaties de mogelijkheid om op een duurzame manier bij te dragen aan het transport van goederen binnen de regio en daarbuiten.

“Met de introductie van de Volvo FH Electric versterken we onze inzet voor een toekomstgerichte en duurzame transportsector”, aldus Raoul de Jonge van Kole Transport. “Deze elektrische trucks zijn slechts het begin van een bredere verschuiving naar emissievrij transport, iets wat wij als bedrijf hoog in het vaandel hebben staan.”

Onderdeel van bredere duurzaamheidsstrategie
De elektrificatie van de vloot past binnen de bredere duurzaamheidsstrategie van Sagro Company. Sagro richt zich op het minimaliseren van haar ecologische voetafdruk in al haar activiteiten, van transport en logistiek tot sloop-, infrawerken en recycling. De inzet van de nieuwe elektrische vrachtwagens draagt direct bij aan deze doelstelling en vormt een belangrijke stap in de overgang naar een circulaire economie.

“Onze investering in de Volvo FH Electric is een logisch vervolg op onze eerdere stappen richting een duurzamer bedrijf”, vervolgt de woordvoerder. “We streven ernaar om onze vloot in de komende jaren verder te elektrificeren en actief bij te dragen aan een schonere leefomgeving.”

Toekomstgericht transport
De komst van de Volvo FH Electric markeert het begin van een nieuw hoofdstuk voor Kole Transport. Met de ingebruikname van deze trucks, zet het bedrijf een duidelijke stap richting de toekomst van transport. Deze stap sluit niet alleen aan bij de groeiende vraag naar duurzame logistiek, maar helpt Kole Transport ook om te voldoen aan de steeds strenger wordende milieu- en emissienormen.

Met de inzet van de elektrische trucks positioneert Kole Transport zich als een voorloper in de transportsector en laat het bedrijf zien dat economische groei en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan.

Meer weten of vrijblijvend een offerte aanvragen? 
Contact
0113 342 020

"Met de introductie van de Volvo FH Electric versterken we onze inzet voor een duurzame transportsector."

Deel dit bericht: